Αρχείο κατηγορίας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕ ΣΤΗΝ 20ή ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κυριακή 19/5 και ώρα 10:00

ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η ΕΛΒΕ στο τότε και στο σήμερα

Χαιρετισμός και συντονισμός: Στέλλα Σωτήρκου, Πρόεδρος ΕΛΒΕ

Ομιλητές: Κ. Γεωργία Γοργώ Αλεξίου (πρώην πρόεδρος της ΕΛΒΕ), Κ. Υπάτιος Ιωσηφίδης (πρώην τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου), Κ. Μαρία Σαντά (Ταμίας ΕΛΒΕ), Κ. Ανθούσα Κορτσίνογλου (Γενική γραμματέας ΕΛΒΕ), Κ. Βασίλειος Τσερέλης.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΒΕ (ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Για την ΕΛΒΕ,

Η Πρόεδρος Στέλλα Σωτήρκου

Η Γεν. Γραμματέας Ανθούσα Κορτσίνογλου

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕ

ΦΩΤΟ από αποχαιρετιστήρια συνάντηση της Ένωσης Λογοτεχνών Β. Ελλάδος

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η αποχαιρετιστήρια συνάντηση της Ένωσης Λογοτεχνών, Β. Ελλάδος, στο Καφενείο “Η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ”.

Ευχαριστούμε θερμά τα εκλεκτά Μέλη της Ένωσης, με τις οικογένειες και τους αγαπητούς φίλους, για την παρουσία τους στην όμορφη εκδήλωση!

Επίσης, ευχαριστούμε το Καφενείο “Η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ”, για τη ζεστή ατμόσφαιρα, και τους εξαίρετους Μουσικούς του συγκροτήματος ΛΑΚΙΡΝΤΙ!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη… με επιτυχίες και σχέδια!

Μέχρι τότε… Καλό Καλοκαίρι!

Για την ΕΛΒΕ,

Η Πρόεδρος Στέλλα Σωτήρκου

Η Γεν. Γραμματέας Ανθούσα Κορτσίνογλου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΠΟΙΑΣΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.) για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει Διαδικτυακή βραδιά για τα μέλη και τους/τις φίλους/ες της 

Την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 και ώρα 8.00΄ μ.μ.

στην διεύθυνση:

https://meet.jit.si/ArtEducationandPhilosophyintheEaofPandemic

Είσοδος Ελεύθερη

Χαιρετισμός-Πρόλογος: Γ. Αλεξίου, πρόεδρος Ε.Λ.Β.Ε.

Εισήγηση: «Το Μισό του Ουρανού»: «Ψωμί και Τριαντάφυλλα!»

Ελένη Καρασαββίδου (μέλος της Ομάδας Γυναικών Θεσσαλονίκης)

Συντονισμός: Σοφία Χρήσταινα

Οδηγίες:

Η κάθε συμμετέχουσα/ο κάθε συμμετέχων έχει στην διάθεση της/του 3 έως 5 λεπτά για ανάγνωση ποιημάτων και μικρών κειμένων.

Εάν δεν έχετε το jitsi meet (είτε μπαίνετε από κινητό είτε από υπολογιστή) μπορείτε να το κατεβάσετε αυτόματα ή ως app πατώντας επάνω ή κάνοντας copy paste στην μπάρα του google

Από την στιγμή που θα μπείτε:

Στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης θα δείτε ένα χεράκι, το πατάτε εάν θέλετε να πείτε κάτι. Θα σας δώσει τον λόγο ο συντονιστής.  Θα δείτε δίπλα του ακόμη το σύμβολο ενός κειμένου, το πατάτε και γράφετε σχόλια αφού προσθέσετε το όνομά σας. Στο κάτω δεξιό μέρος θα δείτε ένα ανάποδο θαυμαστικό, από αυτό προσκαλείτε φίλους. Δίπλα έχει 3 τελίτσες, εάν τις πατήσετε σας βγάζει επιλογές. Σε μια από αυτές σας δίνετε η δυνατότητα να εμπλουτίσετε την συζήτηση με βίντεο π.χ. και σε μια άλλη να κάνετε live stream από το προσωπικό ή επαγγελματικό σας κανάλι στο youtube ή στο facebook. Σας ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους για την συμμετοχή.

Για οποιαδήποτε δυνατή τεχνική βοήθεια τηλ. στο 6946825089 (Ελένη Καρασαββίδου)

Με ευχαριστίες και εκτίμηση

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Λ.Β.Ε.

η Πρόεδρος

Γεωργία – Γοργώ Αλεξίου

Απονομή των βραβείων του 16ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Ε.Λ.Β.Ε.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων του 16ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Καφέ Θεάτρου (Cafe θέα/tro), άνωθεν του Βασιλικού θεάτρου,με θέα τον Λευκό Πύργο, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00΄ έως 20:00΄.

Όσοι από τους βραβευθέντες και τους συμμετέχοντες στο εξαίρετο βιβλίο που προέκυψε παρευρίσκεστε, θα το παραλάβετε την ώρα της εκδήλωσης, στους υπόλοιπους θα αποσταλεί. 


Σας περιμένουμε!

ΑΝΑΒΟΛΗ της τελετής απονομής των βραβείων του 16ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Αναβάλλουμε την προγραμματισμένη εκδήλωση μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας «Περι απαγορεύσεως συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους» για την προστασία των φίλων και μελών μας λόγω του Κορωναΐου COVID-19.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με καινούργια ημερομηνία, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Τα βιβλία δεν θα αποσταλούν νωρίτερα.. Θα τα παραλάβετε στην νέα εκδήλωση,που θα ορισθεί.Και μετά αυτής, θα γίνει αποστολή βραβείων και βιβλίων σε όσους το ζητήσουν.