Αρχείο κατηγορίας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΠΟΙΑΣΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.) για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει Διαδικτυακή βραδιά για τα μέλη και τους/τις φίλους/ες της 

Την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 και ώρα 8.00΄ μ.μ.

στην διεύθυνση:

https://meet.jit.si/ArtEducationandPhilosophyintheEaofPandemic

Είσοδος Ελεύθερη

Χαιρετισμός-Πρόλογος: Γ. Αλεξίου, πρόεδρος Ε.Λ.Β.Ε.

Εισήγηση: «Το Μισό του Ουρανού»: «Ψωμί και Τριαντάφυλλα!»

Ελένη Καρασαββίδου (μέλος της Ομάδας Γυναικών Θεσσαλονίκης)

Συντονισμός: Σοφία Χρήσταινα

Οδηγίες:

Η κάθε συμμετέχουσα/ο κάθε συμμετέχων έχει στην διάθεση της/του 3 έως 5 λεπτά για ανάγνωση ποιημάτων και μικρών κειμένων.

Εάν δεν έχετε το jitsi meet (είτε μπαίνετε από κινητό είτε από υπολογιστή) μπορείτε να το κατεβάσετε αυτόματα ή ως app πατώντας επάνω ή κάνοντας copy paste στην μπάρα του google

Από την στιγμή που θα μπείτε:

Στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης θα δείτε ένα χεράκι, το πατάτε εάν θέλετε να πείτε κάτι. Θα σας δώσει τον λόγο ο συντονιστής.  Θα δείτε δίπλα του ακόμη το σύμβολο ενός κειμένου, το πατάτε και γράφετε σχόλια αφού προσθέσετε το όνομά σας. Στο κάτω δεξιό μέρος θα δείτε ένα ανάποδο θαυμαστικό, από αυτό προσκαλείτε φίλους. Δίπλα έχει 3 τελίτσες, εάν τις πατήσετε σας βγάζει επιλογές. Σε μια από αυτές σας δίνετε η δυνατότητα να εμπλουτίσετε την συζήτηση με βίντεο π.χ. και σε μια άλλη να κάνετε live stream από το προσωπικό ή επαγγελματικό σας κανάλι στο youtube ή στο facebook. Σας ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους για την συμμετοχή.

Για οποιαδήποτε δυνατή τεχνική βοήθεια τηλ. στο 6946825089 (Ελένη Καρασαββίδου)

Με ευχαριστίες και εκτίμηση

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Λ.Β.Ε.

η Πρόεδρος

Γεωργία – Γοργώ Αλεξίου

Απονομή των βραβείων του 16ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Ε.Λ.Β.Ε.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων του 16ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Καφέ Θεάτρου (Cafe θέα/tro), άνωθεν του Βασιλικού θεάτρου,με θέα τον Λευκό Πύργο, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00΄ έως 20:00΄.

Όσοι από τους βραβευθέντες και τους συμμετέχοντες στο εξαίρετο βιβλίο που προέκυψε παρευρίσκεστε, θα το παραλάβετε την ώρα της εκδήλωσης, στους υπόλοιπους θα αποσταλεί. 


Σας περιμένουμε!

ΑΝΑΒΟΛΗ της τελετής απονομής των βραβείων του 16ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Αναβάλλουμε την προγραμματισμένη εκδήλωση μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας «Περι απαγορεύσεως συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους» για την προστασία των φίλων και μελών μας λόγω του Κορωναΐου COVID-19.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με καινούργια ημερομηνία, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Τα βιβλία δεν θα αποσταλούν νωρίτερα.. Θα τα παραλάβετε στην νέα εκδήλωση,που θα ορισθεί.Και μετά αυτής, θα γίνει αποστολή βραβείων και βιβλίων σε όσους το ζητήσουν.

Τελετή απονομής βραβείων του 16ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Η τελετή απονομής των βραβείων του 16ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, που προκήρυξε η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, θα γίνει το Σάββατο 14 Μαρτίου, ώρα 11.30 π.μ. στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια” (Δ. Γούναρη 239, Καμάρα, τηλ. 2310 277113). 

Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστεί το βιβλίο “Λόγου Διαδρομές” που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει η κ. Δέσποινα Στρίγκου – Καρκανιά (Αντιπρόεδρος Β΄ της Ε.Λ.Β.Ε.).

Την εκδήλωση χαιρετίζει και προλογίζει η πρόεδρος της Ε.Λ.Β.Ε. κ. Γεωργία Γοργώ Αλεξίου.

Είσοδος Ελεύθερη.